Jäsenedut

Jäsenetuja THHL:n jäsenille


Edunvalvonta

THHL huolehtii jäsenistön palvelussuhteen ehtoihin sekä työolosuhteisiin ja työympäristöön liittyvien asioiden kehittämisestä. Jäsenten käytettävissä ovat päätoimisen puheenjohtajan ja pääluottamusmiehen palvelut. Lisäksi kaikki erilaisissa THHL:n luottamustoimissa olevat henkilöt auttavat ja tukevat liiton jäseniä.

Työttömyyskassa

THHL:n jäsenet ovat myös työttömyyskassa Pron jäseniä. Työttömyyden aikana on kassan jäsenellä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, kun jäsenmaksua on suoritettu säädetty määräaika ennen työttömyyden alkua.

Palkansaajajärjestö Pardia ja Ammattiliitto Pro yhdistyivät 1.1.2019 alkaen. Ammattiliitto Pron hallitus on tehnyt 6.6.2019 päätöksen siirtää jäsenten työttömyysaikaisen vakuutuksen Työttömyyskassa Prohon 1.1.2020 alkaen. Statiassa kertynyt jäsenyysaikasi sekä työssäoloehdon kertyminen jatkuvat Työttömyyskassa Prossa. Ammattiliitto Pron jäsenmaksu sisältää myös Työttömyyskassa Pron jäsenmaksun.

Lomatoiminta

THHL:n jäsenillä on mahdollisuus anoa tuettuja kuntoremontteja. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus saada edullisesti käyttöönsä Kulkurin Majat ry:n lomamökkejä. Mökki Hankoniemellä ja Saarijärvellä.

THHL:n jäsenillä ja mukana matkustavilla perheenjäsenillä on mahdollisuus saada alennusta 2,5 euroa /vrk Suomen Retkeilymajajärjestö - SRM ry:n majapaikoissa, joita Suomessa on tällä hetkellä n. 160. Alennuksen saamiseksi tulee jäsenen esittää majoituspaikassa THHL:n jäsenkortti.

 

Koulutus/ Tiedotus

Ammattiliitto Pro järjestää runsaasti koulutusta luottamustehtävissä oleville. Tämä on pääsääntöisesti palkallista ay-koulutusta. 

THHL:n jäsentiedotteella kerrotaan kulloinkin haettavana olevasta koulutuksesta, sopimustilanteesta, lomatukien hakuajoista ym. ajankohtaisista asioista. Hallituksen kokousten pikatiedotteilla kerrotaan liiton hallituksen päätöksistä. Nämä toimitetaan toimistojen yhdyshenkilöille eteenpäin tiedotettavaksi. Monilla jäsenyhdistyksillä on lisäksi omat jäsentiedotteet.

Vakuutukset

Jäsenvakuutus on Ammattiliitto Pron jäsenille räätälöity henkilövakuutus.

Ammattiliittosi Pro on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Jäsenet on vakuutettu myös ammatillisella vastuuvakuutuksella.

Pron järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksessa.

Lue lisää tästä linkistä.

Lakkoavustus

Mikäli THHL ajautuu työtaistelutilanteeseen, tuetaan lakossa olevia jäseniä lakkoavustuksella.

Muita etuja

Lue lisää eduista tästä linkistä.